O nama

UČIONICA BUDUĆNOSTI
Zakoračimo zajedno u sledeći nivo obrazovanja

Ko smo mi?

Opremanje škola preduzeće Fluks Trade RV započelo je svojim osnivanjem 1998. godine sa ciljem da nastavna sredstva postanu dostupna, lako i jednostavno, svim školama. "Sve za škole na jednom mestu" je moto kojem smo težili, težimo i težićemo u našem radu.

Nastavna sredstva kojim je tržište raspolagalo u tom trenutku su bila u veoma skromnom broju. Tokom svih ovih godina postojanja, rasli smo u svakom pogledu: asortiman i kvalitet nastavnih sredstava, laboratorijska oprema, interaktivne table - kao savremena nastavna sredstva, opremanje škola u sve većem broju, zastupništva (licence) sve većeg broja kvalitetnih evropskih i svetskih kuća kojima su imperativ savremena nastavna sredstva i savremena laboratorijska oprema.

U 2004. godini napravili smo značajan prodor i preokret na našem tržištu na kojem se prodaju nastavna sredstva i laboratorijska oprema namenjena za opremanje škola. Tome je doprinela osmišljena strategija sopstvenog razvoja, koja se sastoji u tome da proizvodimo nastavna sredstava i laboratorijsku opremu i postanemo zastupnici proverenih i najkvalitetnijih proizvođača, što evropskih i svetskih, kao što su Cornelsen Experimenta, Kvant spol, Optica Mad, Fourier, Conatex didactic, Auxilab i drugi, što domaćih - Laboratoriju za nastavna sredstva Fizičkog fakulteta u Beogradu.

Zato je, sada, u našoj ponudi oko 6000 artikala, što je za opremanje škola više nego dovoljan broj.

Ono što nas, odnosno Fluks Trade RV, razlikuje od drugih je sledeće:
- ponuda je kvalitetna, ali ne i skupa,
- rok isporuke je optimalan,
- tehnička podrška za nastavna sredstva, i posebno za interaktivne table, je obezbeđena.

Iz našeg širokog asortimana izdvajamo interaktivne table "IQ Board" koje su pogodne za opremanje škola različitih nivoa obrazovanja. Interaktivne table omogućavaju inovacije u nastavi, dinamične prezentacije, kreativno učenje. Interaktivna tabla "IQ Board" ima svoju primenu i u korporativnom smislu. Misija preduzeća Fluks Trade RV je da opremi i osavremeni škole u Srbiji i regionu, proizvodnjom i distribucijom kvalitetnih nastavnih sredstava i laboratorijske opreme, a da sam čin opremanja bude što jednostavniji i prilagođen uslovima škole, odnosno instituciji koja se oprema. Naša misija je da budemo pokretačka sila za savremeni metod rada, što je korak bliže obrazovnim sistemima u svetu. Namere Fluks Trade RV- a su da razvija distributivnu mrežu, raste i razvija se kao kompanija specijalizovana za opremanje škola sa visokim stručnim kompentencijama. Namere su nam da naši distributeri budu potpuno zadovoljni i u tu svrhu konstantno se usavršavamo. Vrednosti Fluks Trade RV- a su stručnost, profesionalizam, iskustvo, istrajnost u radu, velika paleta savremenih nastavnih sredstava (interaktivne table, data logeri, laboratorijska oprema, itd.), optimalno vreme isporuke, tehnička podrška.